StickyMeches

Sticky Meches za elegantne in prelivajoče se barve v laseh
Več na www.stickymeches.com

 

Mednarodni frizerski izobraževalni stilist Primož Keršič je z inovativnimi folijami Sticky Meches začel pisati popolnoma novo zgodbo barvanja pramenov. Ker na tržišču ni bilo produkta, ki bi mu dal toliko možnosti delanja različnih tehnik pramenov, se je odločil, da bo razvil nekaj novega, nekaj, kjer se bodo barve pramenov lepo prelivale, nekaj, kar bo ustvarilo naraven videz, nekaj drugačnega in z visoko mero elegance. Pri razvijanju Sticky Meches folij mu je bilo izredno pomembno to, da je lahko frizer pri izvajanju tehnike hiter, kreativen, inovativen, razvija edinstvene prelive in tehnike ter s tem razvija svojo rast in rast svojega salona. Folije omogočajo neomejeno kreiranje raznih prelivov in odtenkov barv, ki bodo vaše lase spremenile v elegantno mavrico modernih ter sijočih barv.

Sticky Meches folije so edinstvene. Narejene so iz ekološkega papirja, imajo FSC certifikat, zaradi njih ni bilo treba posekati nobenega drevesa, lepilo je narejeno na vodni osnovi, so lahke in preproste za uporabo, saj si frizer lahko sam prilagaja dolžino po želji ter potrebi, ker so navite na rolo. Edinstvene so tudi zaradi propustnost zraka (6,5 ml. na minuto), kar nam omogoča optimalno delovanje oksidacijskih barv/belil, saj vemo da pri barvanju in beljenju las je ključnega pomena kisik, ki omogoča pravilno delovanje in s tem pride do manjše poškodbe lasu v primerjavi z drugimi folijami.

Primož se je odločil za razvoj popolnoma inovativnega produkta, ker mu obstoječi, ki so bili na tržišču, niso nudili takega načina barvanja in prelivanja barv na laseh. Efekti, ki jih frizerski mojstri lahko ustvarjajo s Sticky Meches folijami, so lahko nežni in naravni, lahko pa zelo kontrastni, saj dopuščajo neomejeno kreativnost posameznega frizerja.

 

 Sticky Meches – naraven videz, lepa prelivanja, več tonov, drugačna in visoka eleganca za vsakogar!

 

 

 https://youtu.be/JFn4sE6A7jI

 

 

StickyMeches Techniques Demonstration