THE ITALIAN TOUCH TOURNÉE #21 moda pomlad-poletje 2017

 

RETRO BIT

 

Slog Retro Bit ima dva glavna vzgiba, ki ju združuje skupni navdih devetdesetih let dvajsetega stoletja: prvega zaznamuje modna težnja z ravnimi linijami in poudarjenimi rameni, katere izvrstni predstavnik je bil GiorgioArmani, a je tokrat preoblikovana na bolj sproščen način, z mehkejšimi linijami in robovi ter vnašanjem kromatičnih vplivov digitalne dobe. Drugi vzgib predstavlja športno linijo, ki prepleta svetleče tehnične materiale z novimi romantičnimi elementi ter tako ustvarja nove sloge, ki jih odlikujeta moč in odločnost.

 

 

Kot vedno, lasje sledijo trendom v kombinaciji oblik in barv. Srednje dolžine, elegantno omehčane z nesimetrično postriženimi konicami in nežnimi valovi, postajajo krajše, kar opazimo v trenutno priljubljenem valovitem pažu. Kratke pričeske izražajo izjemno moč in značaj, ki zajemata celotno bistvo novega izraza »spolno nevtralno«. Barve poudarjajo obstoječe linije: rjavi odtenki izražajo dediščino toplih tonov nedavne jeseni/zime, svetle barve so obogatene z zlatimi odtenki ter ohranjajo kontrast s temnejšo osnovo, pasteli pa dodajajo digitalni pridih sodobnosti.

 

 

SOUL

Stapljanje prefinjenosti in udobja predstavlja novo obliko razkošja: osnovna oblačila se prilagodijo vsaki priložnosti, predvsem zato, ker združujejo telo in duha skozi osvoboditev prvega iz okov. Preprostost, minimalizem, tekoče linije, razkošne lahne tkanine in nevtralne barve, občasno obogatene z živahnimi odtenki, vodijo v mirno sprostitev in prijetno počutje. Podobno je postal cilj

pri laseh kakovostno vlakno – zdravo, vzdrževano in bleščeče postaja zrcalo duše. Znatne dolžine izražajo notranje prepletanje, ki ohranja polnost volumna, a hkrati gibanju dodaja lahkotnost. V nasprotju s tem je paž ključna beseda, ko govorimo o srednje dolgih pričeskah – geometrijsko popolni robovi stopajo v harmonijo z dolgimi resami in gladko slojevitostjo. Celotni videz poudari ubranost barv, ki segajo od optično bele do barve rje in od barve šampanjca do barve rdečega zlata, vse skupaj pa krepijo topli lešnikovo rjavi toni.

 

 

 

 

 

 

 

 

Ta vnos je objavljen v Novice. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Komentiranje zaprto.