Moda+Lasje jesen-zima 2010

Moda las

Temptation, neka vrsta samopotrditve prek moči svojega videza, ko zapeljivo in drzno, a uglajeno obnašanje ter dolgi in divje razmršeni, a povsem ženstveni lasje ustvarjajo varljiv zanemarjen in nepočesan videz. Prosto padajoči, čutni lasje kot raznobarvno perje podarjajo zapeljiv nov videz, barve pa se živahno prelivajo v odtenkih bakra in intenzivne blond, s klasičnimi toplimi kostanjevimi odtenki – barve las ženske, ki je opazno prepričana sama vase. Make-up se spogleduje z nevarnostjo: svetleča temno rdeča barva za smrtonosne poljube je poživljena z odtenki pelina, ki prekinja rjavo zlate nianse.

New Hera, ko iskanje pomena postane povsem vsakdanji način delovanja za “odločen” videz, ki zahteva značaj in dušo, ki iščeta novosti. Pomemben poudarek je namenjen raznoliko pristriženim lasem z lahkim volumnom in skoraj neotipljivo mehkih oblik. Iz prelivajočih se barv izstopajo topli kostanjevi in blond odtenki, ki z glamurjem poživljajo lase preteklega obdobja. Na obraz padajo lasje v odtenku brina in ledu, ki z leskom svetlijo temne sence, medtem ko pastelni in nebesno modri prašni odtenki podarjajo “angelski” in zvezdni videz.

Ethnic Chic ali pomembnost nepogrešljive in hibridne ustvarjalnosti, ki je kot moč prvobitnega vpliva in barve. Kot če bi se vezi s plemenskimi oblikami las, pristriženih v čistih in odločnih linijah, napojile s čarobnimi močmi. Čopi las segajo vedno višje, kot iz lesa izrezljani afriški kipci gladkih oblik, z veličastnimi kompozicijami kitk in dodanih materialov za dodaten volumen. Izmenično pa še raznovrstne barve poživljajo izjemno strukturirano pristrižene, ravne in gladke lase. V ospredju je frufru in nesimetrične linije las, s katerih odsevajo topli kostanjevi odtenki z močnimi bakrenimi odtenki. Make-up se igra z močnimi prelivajočimi se barvami, povezanimi z novimi kalejdoskopskimi pigmenti: na ustnicah in nad očmi se izmenjujejo čiste kontrastne barve in razdrobljen sijaj.

Ironic Elegance oziroma pomen humorja in ironije za “igro” in odmik od klasičnih meščanskih pravil. Visok gosposki videz z varljivo popolno frizuro je idealen za žensko z veliko osebnosti, ki ima raje retrovidez z ironičnimi poudarki, ki spominjajo na neko vrsto spogledovanja. Vračajo se poudarjene fen frizure srednje dolgih skodranih las za ženske, ki želijo živeti vsakdanjik s pridihom glamurja. Medeno blond odtenki se izmenjujejo in mešajo s platinasto blond odtenki. Ustnice in lasje so pobarvani v enakem odtenku, medtem ko so oči, ki ostajajo najvpadljivejše, poudarjene s podčrtanimi kotički in zabrisanimi odtenki. Očitni so fluorescenčni odtenki, ki poudarjajo klasične temne sence s pridihom živo rumene in oranžne barve. Zagotovo najbolj prevraten, ustvarjalen, umetniški in iskriv videz!

Ta vnos je objavljen v Novice. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Dodaj odgovor