Moda las pomlad-poletje 2011

Spremembe, ki jih bo prineslo poletje 2011, bo zaznamovala določena RADIKALNOST in seveda tudi navdih, da bi spremenili stil. Ustvarjalna nagnjenja dobivajo vedno intenzivnejši izraz, na vsak način pa se pustijo odnesti sanjam in s tem gojijo dodatno vrednost, ki vodi vse do dosega nenavadnega. V okviru kolekcije The Italian Touch#9 (pomlad–poletje 2011) znova najdemo vse motive, ki so se razvili v oblikah in različicah 3 glavnih občutij (angl. mood).

MOOD “CHARME”

V vse zapletenejšem svetu se vrača želja po preprostosti in vedno znova nas navdihuje opazovanje lepote našega vsakdana.
To občutje se postavlja nasproti pretiranosti in osredotoča na preprostost.
Okolje, ki nas obdaja, se je spremenilo v igro prosojnosti in prekrivanj, ki ustvarjajo neko novo resničnost. Oblike se ogrinjajo v elegantno brezskrbnost, zapeljivost pa se razkriva v odločni spodobnosti.
Pri pričeskah v tem občutju vzhaja in zahaja sonce v zelo nežnih barvnih odtenkih in igrah prosojnih barv ter odsevih svetlo blond barve, ki se mešajo z zlatimi toni.
Obliko striženja narekujejo mehki gibi, ki podarijo občutek svobode in izpostavijo preprosto, a elegantno lepoto.

MOOD “EUPHORIA”

V tem občutju je izražen optimizem prihodnosti, ki odseva skozi ustvarjalnost in se kaže v veseli in odgovorni drži.
V ospredju so vedno bolj standardizirane ponudbe in ekološke zahteve. Ustvarjalnost zaznamujejo številne možnosti in s študijami podprti izdelki, ki so preprosti za uporabo, a hkrati veseli in živahni.
Barva las se preko naravnih tonov razteza od temno do srednje blond. Lasje delujejo, kot da jih je posvetlilo sonce, in oznanjajo svežino ter veselje. Oblike pričesk narekuje preprostost, učinkujejo pa ob pomoči kitk in nesimetričnih oblik striženja.

MOOD “ODYSSEY”

Izraz življenja v času, v katerem postajata virtualno in nestvarno vse pomembnejša, predstava prihodnosti pa nas potiska, da se zatekamo k tipično človeškemu obnašanju – občutkom in čustvom, ki jih potrebujemo za pozitiven pogled v prihodnost. Občutje “Odyssey” se pojavi v središču materije in omogoča, da iz otipnih in čustvenih občutij izvlečemo kar največ z uporabo materialov, ki so hkrati tehnični in naravni, lahkotni in prijetni na otip ter služijo za izdelavo mehkih in udobnih oblačil, ki se dobro prilegajo telesu.
Barva las je pri tem videzu hladna, a se preko kovinskih blond barv in dvojnih odtenkov s kontrastnimi toni hkrati ozira k zlati.
Pri striženju tako kratkih kot dolgih in valovitih las kodri podarijo naraven in ženstven videz, doprinesejo k bogastvu pričeske in v igri svetlobe in sence poudarijo barvne odtenke in samo barvo las.

Sodelovali:
LASJE: A. Labriola, R. Rosini, P. Baltieri , L. Martini
FOTOGRAFIJA: Amedeo M. Turello
IZDELKI ZA LASE: Kemon

Ta vnos je objavljen v Novice. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Komentiranje zaprto.