The Italian Touch #10

SCENOGRAPHIE je občutje, ki navdihuje novo modno kolekcijo podjetja Kemon, občutje, ki prikliče v spomin umetnost, kinematografijo, gledališče in teatralnost …, v katerem se ženska spremeni v scenski prostor, na tem pa je glavna igralka izključno moda … Občutje, v katerem je ženska istočasno opazovalka in oblikovalka umetnine v nastanku … Občutje, v katerem se naša zmagovalka pojavi z namenom interpretacije treh obrazov iste ženske.

Street

– mlada in dinamična ženska, ki se z veseljem in pozitivnostjo odpravi v mesto, na cesto, v vsakdanje življenje, ki z odprtimi rokami zajema vse, kar je moda prinesla v zadnjih letih: barve, materiale, modne dodatke … Mešanica slogov, ki pripovedujejo polstoletno zgodovino prek tartana in barv, rož in vezenin.
Ličila se igrajo z zemeljskimi toni, vsa pozornost pa je usmerjena v globok pogled senzualnih oči. Lasje, polni intenzivnih odtenkov, obarvani z odločno potezo, katerih barva prehaja od bolj intenzivne bakrene do mehkih odtenkov indijskih začimb.

Glamour

– idealni videz za večerno pijačo, ko moda ponovno odkrije užitek v nošnji elegantnih, dramatičnih oblek. Nenavadna interpretacija v igri nenavadnih pričesk in barv, kombinacij in eksperimentov, duša nove kreativnosti, ki spominja na ideale meščanske družbe 18. in 19. stoletja.

Ličila v stilu Smoky eye s temnimi prehodi za poudarek pogleda se uporabljajo za pridih večje dramatičnosti, medtem ko so bronasti toni uporabljeni za poudarek ličnic in ustnic. Lasje so orodje zapeljivosti: dolgi, blond, razmršeni, od zlatih do platinastih odtenkov, ki svilnato valovijo po ramenih ter privlačijo poglede kot žarometi v popolni temi … Ali pa speti, kot bi zarisali silhueto črnih filmov (filmov noir) … Lahko pa tudi v obliki medle pričeske, v popolnem pariškem stilu: ta ženska predstavlja senzualnost brez predsodkov, je fatalna ženska, tista, ki napaja naše skrite fantazije.

Chic

- oziroma noč s svojimi lučmi in glasbo, noč lokalov in diskotek … noč gledališč in premier … noč zabav, ki se končajo v poznih jutranjih urah. Noč, na katere odru ta ženska postane zvezda predhodnih časov, obdana s sojem luči in bleščeča kot nočni metulj.

Za večer natančno izbrani odtenki ličil, tisti, ki poudarijo obrobo oči, uporaba bronastih in rjavih barv, odtenki žgane gline in zlata … Oči, ki so pogosto dodatno poudarjene s črnim svinčnikov, ter obraz in ustnice v naravni barvi. Lasje, ki se igrajo z rjavimi odtenki ter bež toni in bujno valovijo v zapeljivih pramenih kremne čokoladne in nežne lešnikove barve.

Credits:
Collection THE ITALIAN TOUCH #10
EDUCATIONAL HAIR STYLIST: Primoz Kersic, Angelo Labriola
HAIR: Roberto Rosini, Pierre Baltieri , Luigi Martini,
PHOTO: Amedeo M. Turello
HAIR PRODUCTS: Kemon

Ta vnos je objavljen v Novice. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Dodaj odgovor