Nežnovanje telesa

Morda se še vedno sprašujete, kako bi vam lahko kozmetični tretma pomagal. Preberite si spodaj nekaj malega o nekaterih tretmajih, ki jih nudimo v našem salonu.

Nega:

Nego kože priporočamo tako mladim, ki imajo probleme z aknami in mastno kožo, kot tudi malo starejšim. Naš obraz nas predstavlja svetu in zato je nujno da je naša koža spočita, zdrava in lepa. Tako smo tudi mi bolj polni samozavesti in se lažje prebijamo skozi ovire, ki nam jih nastavlja vsakdanje življenje.

Manikira:

Manikira (včasih tudi manikura) je sprostitev za naše roke. V našem salonu vam nudimo pester nabor manikir, od preproste spa manikire primerne tako za moške kot ženske ki si želijo lepe, privlačne in urejene roke, pa do podaljševanja in geliranja nohtov z kakovostnimi LCN geli.

Pedikura:

Veliko časa preživimo na nogah, zaradi česar naše noge postanejo utrujene in boleče. S pedikuro poskrbimo da odstranimo odvečno trdo kožo, noge pa tako lahko ponovno prosto zadihajo in nas ponesejo novim zmagam naproti.

Parafinska obloga rok:

Naj bo zima s svojim mrazom ali pa poletje z suho vročino, koža na rokah lahko postane suhe in razpokana. Pri razpokani in utrujeni koži rok je potrebna globinska hidratacija, ki poskrbi, da koža ponovno pridobi svojo mehkobo in voljnost. Takšno globinsko hidratacijo v našem salonu ponujam s parafinsko oblogo rok, ki zagotovi, da negovalna olja prodrejo v vsako poro poškodovane kože in učinkovito pomagajo pri njeni regeneraciji.

Depilacija s smolo:

Nadležne dlake so preteklost. Britje dlak, recimo po nogah, le pospešuje njihovo rast in pigmentacijo. Depilacija s smolo je postopek, pri katerem dlake odstranimo z korenino vred. Dlaka se tako ne okrepi, učinki pa so mnogo bolj trajni kot pri uporabi britvice.

Ta vnos je objavljen v Nega telesa in ličenje. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Komentiranje zaprto.