Na Hrvaškem navdušeni nad novostmi Reka/Pula 15.-16.2.2014

Primož Keršič je, svoj produkt – inovativne folije za barvanje različnih tehnik pramenov – Sticky Meches, predstavljal tudi že na Hrvaškem, in sicer v Puli in na Rijeki. V obeh mestih skupaj se je seminarjev udeležilo skoraj 100 frizerjev, ki so na modelih videli, kako enostavna je uporaba Sticky Meches folij, na kako veliko načinov se jih lahko uporablja in kako omogočajo neomejeno kreiranje raznih prelivov ter odtenkov barv, ki bodo lase spremenile v elegantno mavrico modernih in sijočih barv. Frizerji so bili nad novim Primoževim produktom navdušeni in veseli, da bodo lahko svojim strankam pramena barvali na drugačen ter še bolj moden način.

Poleg Sticky Meches, pa je Primož skupaj z Moreno predstavljal tudi Kemonov Lunex sistem za svetlenje las. Sistem Lunex je popoln odgovor, ki lahko s hitrimi, personaliziranimi storitvami, ki popolnoma spoštujejo lase, izpolni zahteve tudi najzahtevnejših strank. Lunex ponuja široko paleto posvetlitvenih tretmajev in tako frizerjevi ustvarjalnosti ter domišljiji pušča veliko prostora.

Tako v Puli kot na Rijeki je bilo vzdušje med frizerji odlično in poleg veliko novega vsrkanega znanja, so domov odhajali z nasmehi na obrazih, saj jih je Primož, medtem, ko je na modelih predstavljal novosti, tudi zabaval, kar je pri njemu že stalnica.

Ta vnos je objavljen v Dogodki. Dodaj zaznamek do trajne povezave .

Komentiranje zaprto.